Betting Bonus

Betting bonus är en insättningsbonus när man tippar hos olika spelbolag och bettingsajter. Istället för att bara få de pengarna du satte in att spela för så får du en bonus av spelbolaget. Hur generös bonusen är varierar hos bolagen och kan vara exempel att du får spela med dubbelt så mycket pengar eller sätt in 100kr och få 500kr att spela för. De flesta bonusarna kommer med omsättningskrav för att folk inte ska kunna missbruka spelbolagens erbjudanden. Säg att du sätter in 100kr och får 200kr att spela för och omsättningskravet är 3x pengarna då behöver du alltså omsätta endast 600kr totalt alltså 200kr x 3. Det är oftast väldigt roligt att omsätta en sportbonus.

De flesta oddsbonusar är enkla att omsätta men tänk på att du alltså måste omsätta bonusen innan du kan ta ut pengarna. Cash-out går inte att nyttja när du använder en bonus. Många tycker det är lite roligt att spela med betting bonusar.
Först och främst så är det gratis pengar men sen också en utmaning att omsätta bonusen. En betting bonus som ges av ett spelbolag är också ett sätt för spelbolagen att marknadsföra sina sidor på bästa möjliga sätt.

Det vi gör är att hitta och jämföra många de bästa bonusarna för att man ska slippa söka upp bonusarna på varje spelsida. Vi delar med oss av deras unika bonuserbjudanden och sammanställer deras krav. Förhoppningsvis hittar man den betting bonus som passar en bäst. Idag finns det så många spelbolag att det är en hel djungel. Vissa bolag är bättre än andra och samma gäller deras bonusar och villkor. Det är också att rekommendera att läsa villkoren innan du sätter in pengar på någon sida bara för att vara på den säkra sidan vad som gäller och vad som förväntas av dig som spelare. Exempel hur mycket maxbeloppet för bonusen är samt omsättningskrav och vilket som är det lägsta oddset du kan satsa för att spelet ska vara godkänt.

Unibet
UNIBET
Erbjuder sportbonus
200% upp till 1000kr
Omsättningskrav: 5x
Lägsta odds: 1.40
LeoVegas
LEOVEGAS
Erbjuder sportbonus
100% upp till 1000kr
Omsättningskrav: 5x
Lägsta odds: 1.50
Betfair
BETFAIR
Erbjuder sportbonus
100% upp till 1000kr
Omsättningskrav: 4x
Lägsta odds: 1.60
Nordicbet
NORDICBET
Erbjuder sportbonus
100% upp till 1000kr
Omsättningskrav: 6x
Lägsta odds: 1.80